“Avdullah Hotin do ta lënë para Shtëpisë së Bardhë në ndonjë ëmbëltore”

Humori në rrjetet sociale me akterët politikë nuk ka të ndalur.

Kësaj radhe shënjestër e humorit është vënë Abdullah Hoti, kryeministër i Kosovës, lidhur me bisedimet dhe shkuarjen në Washington.

” Zemra o ka ma ninë që Dullen kanë me lonë përballë Shtëpisë së Bardhë në ndonjë  do ta lënë në ndonjë ëmbëltore” thuhet në një faqe humoristike në rrjetet sociale.

j

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *