LDK-ja pro marrëveshjes, aktivistët e VV-së dalin kundër

Marrëveshja e arritur mes Kosovës e Serbisë për hekurudhat dhe autostradat duket se ka përçarë koalicionin qeverisës LDK-VV. Dy zyrtarë të lartë të LDK-së, tashmë kanë përshëndetur këtë marrëveshje. Përveç, Skënder Hysenit, marrëveshjen e ka përshëndetur edhe Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, përmes një shkrimi në “Facebook” ka thënë se çdo marrëveshje e

Continue Reading →