A është e sigurt që gjatë pandemisë së coronavirusit të hamë ushqimin të cilin e ka përgatitur dikush tjetër?

Me pandeminë e coronavirusit dhe izolimin social na imponohen një numër i madh pyetjesh Daily Mail ka grumbulluar pyetjet e lexuesve të vet, të cilave u janë përgjigjur ekspertët kryesorë në shtetet e tyre, ndërsa kanë të bëjnë me dilemat rreth infektimit me coronavirus, përcjell Telegrafi. ‘Interex sjell çmimet më të mira në treg! #ExtraLirë’

Continue Reading →

Seksologu i vetëm kosovar tregon si duhet të kryeni marrëdhënie gjatë koronavirusit

Seksologu i vetëm kosovar dhe në rakjon, Hajrullah Fejza, u ka dhënë shpresë shumë atyre që kanë pasur dyshim rreth marrëdhenieve seksuale, në kohën kur të gjithë po kërkojnë të mbahet distance sociale. Sipas tij, nëse partnerët janë të sigurt se nuk janë të infektuar, mund të bëjnë lirisht marrëdhënie, shkruan Reporteri.net. “Marrëdhënia seksuale është

Continue Reading →

Këshilla nga psikologu Prof. Dr. Lulzim Murtezani si t’i kalojmë pa stres ditët në karantinë

Këshilla nga psikologu Prof. Dr. Lulzim Murtezani, si t’i kalojmë pa stres ditët në karantinë Psikologu, Prof. Dr. Lulzim Murtezani, ka thënë në Klan Debat, se situata e përballjes me koronavirus nuk është aspak e lehtë, por mund t’ia kalojmë mirë edhe brenda mureve të shtëpisë, nëse ushtrojmë vetëveten dhe e bëjmë rutinë marrjen me

Continue Reading →

Psikologu Klinik Latif Hoxha, ofron shërbime falas për qytetarët gjatë periudhës së Koronavirusit

Krahas punës së madhe që po bëjnë mjekët në luftë me Koronavirusin, edhe psikologët janë vënë në gatishmëri për t’u dalë në ndihmë të gjithë atyre që në këtë periudhë kanë nevojë për psikologë, për trajtim të çrregullimeve psikologjike me të cilat ata mund të përballen gjatë kësaj situate pandemie. Psikologu nga Prizreni, Latif Hoxha,

Continue Reading →

Shoqata e Psikologëve të Kosovës dhe Shqipërisë ofron këshillime psikologjike pa pagesë

Shoqata e Psikologëve të Kosovës dhe Shqipërisë ofron këshillime psikologjike pa pagesë, gjatë kohës së pandemisë me Coronavirus. Shoqata e Psikologëve të Kosovës dhe Shoqata e Psikologëve të Shqipërisë, ka formuar ekipin e psikologëve që ofrojn këshillime dhe mbështjetje psiko-emocionale në formë kibernetike për qytetarët e Kosovës, Shqipërisë, Maqedonis Veriore, Kosovës Lindore, Malit të Zi,

Continue Reading →