Flet Zenun Elezaj për ndërtimi e fabrikës së çimentos

Kallxo.com ka kontaktuar me kryetarin e Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, për ta pyetur se a është marrë për bazë interesi i qytetarëve kur është dhënë ky pëlqim.

Elezaj tha se pëlqimi është vetëm një parakusht për licencim dhe se pëlqimi është dhënë sipas tij sepse ka qenë në përputhje me rregullativën për zhvillim ekonomik të Komunës që ai drejton.

Kryetari po ashtu tha se ai si zë i qytetarëve do të paraqesë pakënaqësitë e tyre rreth këtij procesi që po vlerësohet të jetë i dëmshëm nga ana e tyre.

“Procesi i licencimit bëhet nga Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale. Unë jam në përkrahje të qytetarëve dhe do t’i adresojmë këto pakënaqësi”, tha Elezaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *